Massage Praktijk Rotterdam

Massage praktijk in Rotterdam

Onze massage praktijk is gevestigd in het centrum van het gezellige Dordrecht dat zich naast Rotterdam bevind. Wij bieden veel massages aan, de meesten hiervan kan je hieronder terugvinden in deze pagina.

Bij ons kunt u zorgeloos genieten van verschillende massages. Onze jonge, vriendelijke masseuses leveren kwaliteit en zorgen ervoor dat u een massage krijgt om nooit te vergeten. Dit is heerlijk voor na het shoppen bijvoorbeeld. Of na een lange vermoeiende dag na het werken. Onze verschillende soorten massages hebben een oplossing voor elk pijn in je lichaam. Maak nu een afspraak bij onze massage praktijk in Rotterdam!

Sport Massage Rotterdam

Spotmassage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, worden er mechanische prikkels op het lichaam uitgeoefend. Deze mechanische prikkels leiden op hun beurt weer tot reacties in het lichaam. Deze reacties leiden op hun beurt weer tot herstel van het evenwicht in het lichaam. Simpel gezegd verbetert sportmassage de bloedcirculatie en hierdoor de afvoer van afvalstoffen, pijnprikkels en vocht, de toevoer van zuurstof en voedingstoffen. Een sportmassage bevordert dus het spierherstel, waardoor blessures worden voorkomen en de sporter sneller hersteld en weer actief kan deelnemen aan zijn sport.

Wij bieden dit aan voor een goede prijs met kwaliteit.

Kijk voor meer van onze services hier, op over over ons pagina, hier kan je ook de prijs vinden van onze services:

https://www.ivy-massage-centrum.nl/over-ons/

Chinese Massage

Wij bieden traditionele Chinese massages in ons massage praktijk dichtbij Rotterdam. Het zijn onder andere traditionele, drukpunt en ontspanningsmassages. Bij deze massages hoef je je niet je kleren uit te trekken. Ook word hier geen olie gebruikt tijdens deze behandelingen. De prijzen hiervan verschillen. Je kan alles hier zien in deze pagina:

https://www.ivy-massage-centrum.nl/prijzen/