Massage Salon Dordrecht

Wilt u graag een heerlijke massage? En het liefst in de buurt? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Bij massage salon gevestigd in Dordrecht kunt u genieten van vele soorten massages.

Wij zijn dagelijks open van 10 tot 21 uur (laatste afspraak om 20:30). U kunt direct langskomen of een afspraak maken.

Sport Massage Dordrecht

Spotmassage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, worden er mechanische prikkels op het lichaam uitgeoefend. Deze mechanische prikkels leiden op hun beurt weer tot reacties in het lichaam. Deze reacties leiden op hun beurt weer tot herstel van het evenwicht in het lichaam. Simpel gezegd verbetert sportmassage de bloedcirculatie en hierdoor de afvoer van afvalstoffen, pijnprikkels en vocht, de toevoer van zuurstof en voedingstoffen. Een sportmassage bevordert dus het spierherstel, waardoor blessures worden voorkomen en de sporter sneller hersteld en weer actief kan deelnemen aan zijn sport.

Wij bieden dit aan voor een goede prijs met kwaliteit. Kijk voor meer van onze services hier, op over over ons pagina, hier kan je ook de prijs vinden van onze services:

https://www.ivy-massage-centrum.nl/over-ons/

Chinese Massage

Wij bieden traditionele Chinese massages in ons massage salon dichtbij Dordrecht. Het zijn onder andere traditionele, drukpunt en ontspanningsmassages. Bij deze massages hoef je je niet je kleren uit te trekken. Ook word hier geen olie gebruikt tijdens deze behandelingen. De prijzen hiervan verschillen. Je kan alles hier zien in deze pagina:

https://www.ivy-massage-centrum.nl/prijzen/